În perioada 1-4 martie curent, Delegația Republicii Moldova constituită din reprezentanți ai administrației publice centrale și locale (secretarul general adjunct al Guvernului Adrian Ermurachi, primarii mun. Chișinău, Strășeni, Ialoveni și Edineț) au efectuat o vizită oficială de lucru în România pentru a se documenta referitor la conceptul de administrator public.

Evenimentul a fost organizat de Asociația Administratorilor Publici din România (AAPRO) în parteneriat cu Asociația Investitorilor din România în Republica Moldova (AIR) și Congresul Autorităților Locale din Moldova (CALM).

De asemenea, Delegația CALM a avut întrevederi cu membri ai Asociației Municipiilor din România, primarii de Iași, Buzău, Suceava, Oradea, Hunedoara etc. S-a discutat despre consolidarea relațiilor moldo-române, dar și despre cooperarea în cadrul unor proiecte comune.Întâlnirea cu Primarul Municipiului București, sectorul 4, Administratorul Direcției Mobilitate din București, a deschis noi orizonturi de cooperare și transferuri de bune practici în procesul de modernizare a serviciului public, de implicare și interacțiune cu cetățenii, de perfecționare a aparatului de administrare, pentru a răspunde exigențelor cetățenilor.

There are no comments yet.

Lasă un răspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked (*).