primar-3Dragi ialoveneni și prieteni ai orașului nostru!

Vă spunem bun venit pe pagina web oficială a Primăriei Ialoveni!

Suntem în secolul tehnologiilor informaționale, iar internetul, demult deja, este cea mai accesibilă modalitate de a găsi informațiile, de care avem nevoie pentru viața de zi cu zi. Internetul devine treptat și în Republica Moldova un mijloc de interacțiune a autorităților locale cu  cetățenii  săi, cu partenerii de dezvoltare și prietenii localității.

Vrem ca locuitorii orașului Ialoveni  să fie pătrunși de  adevăratul sens al unei autonomii locale transparente și deschise, conduse într-adevăr cu participarea și implicarea activă a cetățenilor în procesul de luare a deciziilor.

Vom depune toată străduință ca să cultivăm o administrare locală deschisă, să vă oferim posibilități de a fi informați și să vă expuneți opinia.

Vă încurajăm pe toți să valorificăm pe deplin posibilitățile unei guvernări electronice eficiente și să dezvoltăm comunicarea noastră inclusiv prin intermediul paginii web, rețelelor de socializare și altor platforme informaționale disponibile.

Vă mulțumim pentru că ați accesat pagina oficială a Primăriei Ialoveni și contribuiți la promovarea unei  guvernări locale moderne și  transparente!

Cu respect,
Sergiu Armașu,
Primarul orașului Ialoveni