ANUNȚ!

PREMIER ENERGY DISTRIBUTION aduce la cunoștința consumătorilor despre posibile deconectări de curent electric în unele sectoare din orașul Ialoveni.

1 februarie -Ziua Autonomiei Localeși a Lucrătorului din Administrația Publică Locală.

Stimați colegi din cadrul Administrației Publice Locale Vă adresez sincere urări de sănătate și prosperitate, exprimându-mi întreaga gratitudine pentru conlucrarea, devotamentul și profesionalismul pe care îl demonstrați zi de zi în activitatea Dumneavoastră. Sensul existenței fiecărui angajat al Primăriei orașului Ialoveni este în spiritul de echipă și autoperfecțiune, în atitudinea grijulie față de oameni, în munca imensă depusă pentru binele comunității. Dumneavoastră sunteți forță de care depinde felul în ce mod se administrează zi de zi localitatea,proiectând astfel în percepția cetățenilor imaginea statului. Ziua Autonomiei Locale și a Lucrătorului din Administrația Publică Locală este un prilej frumos pentru a scoate în evidență valoarea durabilă a societății, inițiativele și parteneriatele avantajoase pentru modernizarea orașului nostru. În calitate de primar al orașului Ialoveni, aduc sincere mulțumiri tuturor angajaților din domeniul Administrației Publice Locale pentru profesionalism și dedicație. Prin munca dumneavoastră onestă se poate asigura bunăstarea concetățenilor noștri și prosperitatea localităților. Vă doresc optimism, abordări constructive și inițiative ambițioase, pentru consolidarea unei autentice autonomii locale. Cu recunoștință, Sergiu ARMAȘU Primarul orașului

Orașul Ialoveni.

Continuă lucrările de construcție a sistemului centralizat de canalizare pe strada Mihail Sadoveanu. Ulterior, după ce vor fi finisate lucrările de construcție a sistemului de canalizare pe străzile adiacente străzii Mihai Viteazul, va fi reabilitat și drumul pe str.Mihai Viteazul.

A N U N Ț

Primăria Ialoveni organizează campionatul orașului la tenis de masă, ediția 2023, la următoarele categorii de vîrstă – până la 20 ani (femei, bărbați); – 20 – 50 ani (bărbați); – 20 + (femei); – 50 -60 ani (bărbați); – 60 + (bărbați). Cine dorește să participe la competiții urmează să se înscrie la telefonul 062080511, arbitrul Graur Alexandru, până la data de 05 februarie 2023.Data desfășurării competițiilor va fi anunțată suplimentar. Comitetul organizatoric.

Echipa FC Steaua Ialoveni participat la turneul internațional “Juniors” Cup Suceava

⚽️În perioada 20-22 ianuarie, echipa FC Steaua Ialoveni reprezentată de grupa 2013-2014 a participat la turneul internațional “Juniors” Cup Suceava. Discipolii noștri au disputat 4 meciuri contra echipelor: DIDI Iași, Celta Brașov, Juniorul Bârlad, Inter Iași. A fost un turneu reușit, bine organizat, cu meciuri intense unde am avut doar de învățat lucruri benefice pentru a dezvolta măestria copiilor. 🤗Aducem mulțumiri antrenorilor, părinților care au fost alături de noi, organizatorilor și partenerilor care ne sunt alături și se implică intens în promovarea sportului.Vă atașăm câteva poze cu discopolii noștri și vă dorim o săptămâna plină de realizări frumoase!

CONDOLEANȚE

Colectivul Primăriei orașului Ialoveni își exprimă regretul profund în legătură cu plecarea la cele veșnice a lui ANATOL BURLACOV, primar al orașului Ialoveni în anii 1986-1992, o perioadă de timp foarte complicată din punct de vedere politic și social. Pe parcursul anilor de activitate s-a dedicat muncii sale și a dat dovadă de profesionalism, responsabilitate și perseverență. Împărtășim durerea imensă a familiei îndoliate și exprimăm compasiune, sprijin moral şi sincere condoleanțe familiei, rudelor, prietenilor săi. Dumnezeu să-l odihneacă în pace.

Primele competiții din acest an în cadrul Campionatul raionului Ialoveni

S-au desfășurat primele competiții din cadrul Campionatul raionului Ialoveni la diverse probe sportive. Reprezentanții orașul Ialoveni au avut o prestație frumoasă și au obținut mai multe victorii: primul loc la șah și primul loc la jocul de dame, primul loc la tenis de masa (bărbați) și locul doi la tehnis de masa (femei). Asociația Raională de Fotbal Ialoveni și Consiliul Raional Ialoveni au dat startul campionatului ”Amoliga Ialoveni- 2023”. Echipele de juniori și seniori din Ialoveni au demonstrat un joc frumos și au obținut victorii: echipa junior a învins echipa de fotbal din Molești cu scorul de 17:2, iar echipa de seniori în jocul cu sportivii din Gangura a obținut victorie cu 18:1. Felicitări sportivilor din Ialoveni, vă dorim noi succese!!

JUMĂTATE DE SECOL ÎMPREUNĂ

Pentru soții Ion și Raisa Gîndea din orașul Ialoveni începutul acestui an a venit cu un frumos eveniment de familie – 50-a aniversare a căsătoriei. O familie de oameni deosebiți, care de o jumătate de secol și-au dovedit dragostea, respectul, încrederea și devotamentul reciproc. Căsnicia și iubirea lor a fost testată în timp, au trecut împreună cu brio peste provocările aduse de soartă. De jumătate de secol Ion și Raisa Gîndea sunt un exemplu de familie pentru copii, nepoți și toți cei care-i cunosc. Primarul orașului Ialoveni Sergiu Armașu, în numele tuturor ialovenenilor. a felicitat soții Gîndea cu prilejul aniversării nunții de aur, dorindu-le multă sănătate, ani frumoși de viață, bunăstare, gânduri senine și scopuri îndeplinite alături de cei dragi. Sărbătoriții au semnat în Cartea de onoare a omagiaților, prin aceasta au manifestat dorința de a merge împreună în continuare pe drumul vieții, păstrând valorile frumoase ale familiei lor.

Orașul Ialoveni.

Continuă lucrările de construcție a sistemului centralizat de canalizare pe străzile Spartac, Mugurel, Arborilor. Lucrările sunt executate în cadrul Programului național de dezvoltare locală „Satul European”.

SA ”Apă-Canal Chișinău” informează:

În legătura cu executarea lucrărilor planificate, din or. Ialoveni din str. Alexandru Cel Bun, nr.30, S.A.”Apă-Canal Chişinău” este nevoită să întrerupă furnizarea apei potabile vineri, data de 20 ianuarie 2023, de la ora 09:00, pîna la ora 15:00. Vor fi afectaţi de lipsa apei potabile consumatorii din următoarele străzi din or. Ialoveni: Alexandru cel Bun, parţial; Ismail; Basarabia; Bălţi; Chişinău; Codru; Spartac; Cetatea Albă; Izvoarelor; Entuziaştilor; Grădinilor; Aurel David. Ne cerem scuze faţă de consumatorii care vor fi afectaţi de lipsa apei posibilul pentru finalizarea intervenţiilor şi reluarea furnizării apei potabile în cel mai scurt timp. Totodată, rugăm toţi consumatorii afectaţi de această oprire să-şi asigure rezerva minimă de apă pentru consum şi uz casnic pe perioada întreruperii furnizării apei. Sursa: https://www.acc.md/disconnections