Cu prilejul desemnării orașului Ialoveni drept „Capitală Națională a Tineretului 2016”, în numele Guvernului și al meu personal, Vă adresez cele mai cordiale felicitări și urări de bine.

Este îmbucurător faptul că, în urma concursului desfășurat de către Ministerul Tineretului și Sportului, a-ți obținut onorificul titlu de Capitală Națională a Tineretului și dreptul de a găzdui pe parcursul acestui an activitățile de tineret ale autorităților publice locale și centrale, ale ONG-urilor regionale, naționale și organizațiilor internaționale.

Sper ca succesele dumneavoastră și bunele practici de care veți da dovadă în cadrul proiectului nominalizat vor înaripa tinerii din întreaga țară să-și valorifice pe deplin potenţialul său cultural, artistic și antreprenorial, vor duce la apariția parteneriatelor regionale.

Salut acțiunile de sporire a participării tinerilor în procesul de luare a deciziilor, participarea activă a tinerilor în promovarea și dezvoltarea politicilor de tineret, precum și crearea oportunităților de petrecere a timpului liber pentru tineri.

Guvernul mizează mult pe implicarea şi contribuţia fiecăruia din Dumneavoastră, pentru ca tinerii de astăzi să ne reprezinte cu destoinicie în întreaga lume, iar rezultatele obținute de ei să-și aibă expresia în bunăstarea poporului nostru.

Cu ocazia lansării proiectului „Capitala Națională a Tineretului 2016” urez conducerii orașului Ialoveni, dar și participanților la evenimente, sănătate, putere de muncă şi performanţe pe măsura așteptărilor.

Cu respect, Pavel Filip

http://democracy.md/?view=articles&id=9554

There are no comments yet.

Lasă un răspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked (*).