Dragele noastre doamne și domnișoare,
Odată cu venirea primăverii, anotimpul pe care simbolic îl putem considera al renașterii și al trezirii la viață, noi, bărbații, avem o mare responsabilitate.

Responsabilitatea de a aduce emoții pozitive femeilor din viața noastră: mamelor, soțiilor, fiicelor, surorilor, prietenelor, profesoarelor, colegelor de serviciu, partenerelor de colaborare, tuturor femeilor care ne înconjoară.
Ziua de 8 Martie este una dintre zilele cele mai pline de feminitate și căldură sufletească! Este o zi cu un farmec deosebit. Este ziua, în care auzim la adresa femeilor doar cuvinte de lauda, de recunoștință, de admirație și de iubire. Suntem conștienți, că o felicitare, un mesaj, o urare pot aduce bucurie în suflet.

De asemenea, suntem conștienți, că voi, femeile, meritați cu mult mai mult decît reușim noi, bărbații să realizăm pentru voi.
Voi, femeile, aveți puteri care uimesc uneori și bărbații. Și, de foarte multe ori, dacă un  bărbat e de  succes, atunci neapărat există o femeie alături, care în multe lucruri îl întrece, există o muză care îl inspiră și îl motivează.
An de an, de 8 Martie ne recăpătăm speranța, optimismul, credința în mai bine și avem un motiv special de a reînnoi și sentimentele de recunoștință, dragoste și afecțiune față de femeile din viața noastră.

Dragi FEMEI, Fie ca toate împlinirile frumoase, sănătatea și spiritul acestei zile să Vă însoțească pretutindeni! O primăvară frumoasă în suflet și în gînd!
Să aveți parte de tot ce Vă doriți.


Cu mult respect,
Sergiu ARMAȘU, primarul orașului Ialoveni

There are no comments yet.

Lasă un răspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked (*).