În această înfloritoare lună de mai, ialoveneanca Feodosia OSINSCAIA a sărbătorit jubileul de 90 ani. Cu ocazia acestui evenimet, rudele au hotărât să-i facă omagiatei o surpriză – să organizeze o festivitate soliemnă, o zi de naștere deosebită, să adune sub umbra cireșului bătrîn rudele și prietenii, care i-au adresat cu multă căldură, cu dragoste cuvinte și urări frumoase.
Primarul Sergiu ARMAȘU, în numele tuturor ialovenenilor, a felicitat-o pe omagiată cu aniversarea de 90 ani și i-a înmânat o diplomă jubiliară în semn de înală apreciere și recunoștiță pentru viața activă, munca asiduă depusă pe parcursul vieții, dorindu-i multă sănătate, bucurii de la copii, nepoți, strănepoți, rude, prieteni.
Energică și viguroasă, dna Feodosia Osinscaia continuă să trăiască activ și în această zi jubiliară și-a amintit de anii trăiți, de evenimentele importante din viață. A crescut într”o familie numeroasă, fiind cinci fete la părinți, de mică a știut să muncească, a fost martoră la evenimentele din acei ani grei – război, foamete, deportări. Călăuză în viață a avut optimismul, hărnicia, respectul față de oameni. Împreună cu soțul au crescut trei copii, două fete și un băiat, care le-au adus gineri, noră, nepoți și strănepoți. A muncit la ferma de vite din sovhoz, apoi în brigada de viticultori, având mereu și grija familiei. La această vârstă onorabilă are mai multe pasiuni, una din ele fiind florile, pe care le crește cu mult drag. Acuma se bucură de atenția, respectul și ajutorul celor dragi, care
au felicitat-o cu frumosul jubileu,
Stimată FEODOSIA OSINSCAIA, la mulți ani cu sănătate!

There are no comments yet.

Lasă un răspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked (*).