Cu referire la calomniile aduse în adresa Primăriei Ialoveni din partea lui Ștefan Gligor, Partidul Schimbării:
Echipa Primăriei Ialoveni s-a autosesizat urmare apariției în spațiul public a adresării calomnioase din partea lui Ștefan Gligor, Partidul Schimbării, care a lansat o campanie de manipulare a opiniei publice în interese meschine de partid, intenționat lansând informații false și defăimătoare la adresa echipei Primăriei Ialoveni, și nemijlocit la adresa lui Sergiu ARMAȘU, Primarul orașului Ialoveni.
Precizăm că, aberațiile expuse în spațiul public de Ștefan Gligor nu au la bază documente juridice sau argumente pertinente.
Astfel, condamnăm cu vehemență tentativele de denigrare împotriva activității Primăriei și Primarului de Ialoveni, și rugăm autoritățile competente să intervină, să verifice informațiile oficiale și să atragă la răspundere exponenții Partidului Schimbării, care utilizează practici murdare, falsuri și calomnii pentru a se promova în actuala campanie electorală.
Din partea Primăriei Ialoveni exprimăm toată deschiderea și disponibilitatea de a prezenta documentele oficiale, pe orice caz de interes public, astfel ca cetățenii, comunitatea să se poată documenta din prima sursă și să nu fie manipulați de astfel de politicieni cu interese dubioase, precum cazul dat.

There are no comments yet.

Your email address will not be published. Required fields are marked (*).