Asociația Băștinașilor plecați din orașul Ialoveni (AdB Ialoveni) vă informează că până în prezent peste 80 ialoveneni, din țară și de peste hotare, au contribuit cu 3,044 Euro pentru proiectul „Extinderea iluminatului public stradal”.

Acestea sunt totalurile făcute astăzi, 27 Februarie, la Adunarea Generală a AdB Ialoveni în parteneriat cu Primăria Ialoveni. În cadrul ședinței s-a discutat despre rezultatele obținute pe parcursul anului 2016, au fost realese organele de conducere ale Asociației și fixate obiective pentru anul 2017.

Cu votul unanim al celor prezenți, Tatiana VRĂJMAȘ a fost realeasă în funcție de președinte al AdB Ialoveni. De asemenea, au fost aleși mai mulți vicepreședinții care vor fi „ambasadori” ai Asociației în țări de destinație ale ialovenenilor plecați peste hotare.

Astfel, vicepreședinte responsabil pentru Irlanda a fost votat – Igor AFTENII. Igor BALAUR, a fost reconfirmat în funcție de vicepreședinte responsabil pentru Franța, iar Tatiana NOGAILIC, a fost propusă și votată în calitate de responsabilă pentru Italia. Vicepreședinte pentru coordonarea activităților la nivel local, a fost desemnată Aurelia MUNTEAN.

În Consiliul de Administrație au fost aleși: Carolina NOFIT, Alexei URSULEAC, Angela ȘINCOVICI și Daniela BODORIN și în calitate de trezorier, Mircea DARIE, cel care bucură ialovenenii și nu numai, cu cea mai gustoasă pizza la CASA DELA PIZZA.

Ședința Asociației a fost transmisă LIVE, iar unii dintre vicepreședinții propuși au avut intervenții prin Skype. „Sunt bucuros să fiu parte a Asociației și voi susține Ialoveniul de câte ori voi avea posibilitatea” a spus Igor AFTENII în direct prin Skype din Irlanda.

Activitatea Asociației nu se oprește aici. Un șir de inițiative, menite să consolideze Asociația și să dezvolte orașul Ialoveni, au fost propuse și incluse în noul Planul de Acțiuni pentru următoarele 6 luni.
Vă mulțumim tuturor pentru implicare!
CU DRAG PENTRU ACASĂ!

bastinasii (1) bastinasii (3)

There are no comments yet.

Lasă un răspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked (*).