Sîmbătă, 21 mai 2016, în cadrul sărbătorii „Ziua Sportivului și a Mișcării Olimpice”, echipa orașului Ialoveni a participat activ la competițiile sportive de nivel raional și a demonstrat performanțe la mai multe probe.

Deoarece suntem într-un an olimpic și Republica Moldova are angajamente de pregătire pentru Jocurile de la Rio, susținerea noastră, a ialovenenilor, pentru Mișcarea Olimpică o manifestăm prin activism sportiv.

Rezultatele noastre le dedicăm Mișcării Olimpice și Capitalei Naționale a Tineretului.

Învingătorii LOCUL I pe categorii sportive:

Luptă pentru berbec viu – Anatol MOLDOVANU;

Alergare 100 m – Victoria LEVINTE;

Ridicarea greutăților – Eugen SĂNDUȚA;

Tragerea otgonului – în componența Sergiu GALAȚAN; Eugen SĂNDUȚA; Eugen RĂILEAN; Sergiu MURAȘ; Milena CHIRUȚA; Victoria LEVINTE;

LOCUL II:

Volei pe plajă – Cristina POSTICĂ; Adriana MUSTEAȚĂ;

De asemenea, mulțumim tuturor care au participat și au apărat onoarea orașului Ialoveni la aceste competiții (Octavian VOLOȘIN; Irina ROMANCIUC; Marius Vornicescu).

Echipa Primăriei, prezentă în deplina componență în calitate de suporteri, a trăit emoții de mîndrie pentru rezultatele obținute.

Deschiderea competițiilor a avut loc în prezența Ministrului Tineretului și Sportului, Domnul Victor ZUBCO, care monitorizează evoluția tinerilor din orașul Ialoveni, în special în contextul statutului special al orașului nostru – Capitala Națională a Tinerilor.

Președintele raionului Ialoveni, Anatolie DIMITRIU și vicepreședinții raionului au menționat buna pregătire a echipei orașului Ialoveni.

Toți suntem mîndri de rezultatele echipei orașului Ialoveni! Bravo ialoveneni!

There are no comments yet.

Lasă un răspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked (*).