Stimați Ialoveneni de pretutindeni,

Dragi creștini, prieteni, concetățeni!Învierea Domnului este cea mai veche sărbătoare a creștinătății. Este ziua care simbolizează adevărul și bucuria, este ziua care dă naștere speranței și gândurilor bune. Sărbătoarea Sfintelor Paști este un binecuvântat prilej de a ne reuni la masa familiei, de a ierta și de a dărui, de a ne susține reciproc.

Desigur, ultimii ani ne-au oferit tuturor cea mai prețioasă lecție – să apreciem pacea, sănătatea și să luptăm pentru viață decentă. Echipa Primăriei Ialoveni împărtășește, în unitate cu Dumneavoastră, bucuria sărbătorilor pascale. Ne dorim ca Sfintele Sărbători să ne unească pe toți, în condiții de siguranță, în spiritul compasiunii, solidarității și iubirii de aproape. Doar uniți, responsabili și încrezători – vom reuși!

Fie ca Lumina Învierii să pătrundă în casele noastre și să ne aducă numai armonie, fericire, bunăstare și liniște sufletească. Să transmitem celor din jur Bucuria Sărbătorilor prin dragoste și credință, prin tradiții strămoșești, prin curaj și speranță într-un viitor luminos.

Să ne ajute Dumnezeu în toate, să ne ocrotească țara și familiile noastre! Sărbători binecuvântate alături de cei dragiHristos a înviat și Pace tuturor!

Cu respect,

Sergiu ARMAȘU,

Primar al orașului Ialoveni

There are no comments yet.

Lasă un răspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked (*).