ÎN ATENȚIA LOCUITORILOR ORAȘULUI IALOVENI

Stimați ialoveneni,

Revenim cu apelul de a respecta strict restricțiile în această perioadă complicată pentru noi toți. Avem, din păcate, și cetățeni iresponsabili, mai mult decît atît, unii diagnosticați cu virusul COVID 19, pun în pericol viața și sănătatea celor din jur. Sunt cazuri înregistrate în Dănceni, Costești, Sociteni, Zîmbreni, Văsieni și nu suntem asigurați că cei care au interacționat cu persoanele contaminate respectă totalmente regimul de autoizolare.

Acest fapt îl confirmă și cazul ieșit din comun, un bărbat din Dănceni, diagnosticat cu COVID 19, a fugit din Spitalul Republican, unde era internat. El a înnoptat într-o casă a rudelor din Ialoveni, care se aflau peste hotare.

Poliția din Ialoveni a identificat locul aflării și a reținut acest individ. Ulterior, echipa locală, împreună cu poliția, a dezinfectat locul aflării.

Totuși, remarcăm că suntem expuși riscului și pericolelor din partea anumitor cetățeni din alte localități. La moment, așteptăm deciziile Comisiei Situației Excepționale a raionului Ialoveni privind instituirea filtrelor la intrările și ieșirile din orașul Ialoveni.

Vă rugăm, Vă implorăm, fiți precauți, aveți grijă de sănătatea proprie și a celor din jur.

STAȚI ACASĂ ȘI RESPECTAȚI RESTRICȚIILE IMPUSE DE SPECIALIȘTI!

https://tv8.md/…/ultima-ora-barbatul-infectat-cu-coronavi…/…

There are no comments yet.

Lasă un răspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked (*).