Dragi Ialoveneni de pretutindeni,
În acest final de an, la 14 decembrie 2023, toți împreună, asistăm la decizia istorică a Consiliului Uniunii Europene privind deschiderea pentru Republica Moldova a negocierilor de aderare la Uniunea Europeană!
Aceasta înseamnă că Moldova are viitor! Aceasta înseamnă că pentru noi toți se deschide o cale de foarte mare perspectivă în comunitatea statelor europene! Aceasta înseamnă foarte mari posibilități de a îmbunătăți serviciile publice, condițiile de trai, a avea acces la fondurile europene, de preaderare, de dezvoltare, de modernizare! Dar aceasta înseamnă și foarte-foarte mari responsabilități!
Iar realizarea Agendei Europene a Republicii Moldova va fi de succes doar prin implicarea activă a administrației publice locale în transformarea țării noastre, cot la cot cu administrația publică centrală și cu toți cetățenii!
De aceea, îndemnul echipei Primăriei Ialoveni către Ialovenenii de pretutindeni, către toți cetățenii Republicii Moldova, este de a ne mobiliza exemplar și de a ne orienta spre noi standarde de lucru. Să construim Europa la noi acasă se începe de la fiecare localitate în parte, de la fiecare familie, de la fiecare cetățean – prin atitudine responsabilă!
Noi, Ialovenenii, întotdeauna am fost lideri în promovarea valorilor europene! Noi, Ialovenenii, întotdeauna am fost, suntem și vom fi responsabili pentru angajamentele noastre! Noi, Ialovenenii, suntem conștienți că trebuie să transpunem în practica de zi cu zi activități bine concepute, bazate pe realitatea locului nostru și adaptate la cerințele viitorului european!
Vreau să transmitem un mesaj, care să ajungă din casă în casă: Dragi Ialoveneni, în cadrul Primăriei Ialoveni veți găsi întotdeauna sprijinul pentru inițiativele de europenizare a localității noastre.
În cadrul Primăriei Ialoveni suntem întotdeauna deschiși să discutăm și să găsim împreună cele mai bune soluții pentru a îmbunătăți condițiile de trai în localitatea noastră.
În cadrul Primăriei Ialoveni întotdeauna sunteți așteptați pentru ca să avem o voce comună, atunci când cerem să fim auziți de autoritățile centrale despre pașii care trebui să fie întreprinși la nivel local pentru a transforma orașul nostru în adevărată localitate Europeană! Împreună vom reuși!
Cu respect,
Sergiu ARMAȘU,
Primar al orașului Ialoveni
14.12.2023

There are no comments yet.

Lasă un răspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked (*).