Stimați Ialoveneni, În zilele de odihnă ce urmează, luînd în considerare voința sinodului Bisericii Ortodoxe, vom comemora pe cei care nu mai sunt alături de noi. Însă, pericolul de infectare cu noul tip de coronavirus nu a trecut și riscul de îmbolnăvire este încă destul de mare.Îndemnul nostru este să respectăm cu strictețe Instrucțiunile cu privire la măsurile de prevenire a infecției COVID-19 stipulate în Hotărîrea nr.13 din 29 mai 2020 a Comisiei Naționale Extraordinare de Sănătate Publică si anume:

– Interzicerea consumului oricăror alimente şi băuturi; – evitarea aglomerării de persoane la mormânt, nu mai mult de 3 persoane, respectînd distanţa fizică de minim 1 metru între persoane; – Respectarea distanţei fizice de cel puţin 1 metru; – Respectarea etichetei tusei şi strănutului; – Respectarea igienei mâinilor prin dezinfectarea lor cu soluţie de alcool de 70%.

Ținem să aducem în atenția DVS. Faptul că organele de drept competente vor asigura monitorizarea respectării măsurilor stipulate în Instrucţiunea menționată, iar caz de nerespectare vor aplica sancțiuni.Consideram, că cea mai binevenita măsura de protecție ar fi sa ne amintim de răposați acasă, în familie, lângă oamenii dragi. Să evităm aglomerațiile din cimitire. STĂM ACASĂ, PENTRU CĂ NE PASĂ!

There are no comments yet.

Lasă un răspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked (*).