Astăzi, 20 februarie 2020, putem spune cu certitudine că parteneriatul dintre Primăria or. Ialoveni și Doctor Vet Moldova, înregistrează primele succese în soluționarea problemelor legate de cîinii maidanezi, astfel ieri au revenit „acasă” primii 4 patrupezi, perfect sănătoși, după procedurile de vaccinare și sterilizare; alți 5 fiind ridicați pentru urmarea procedurilor de rigoare.

Reamintim că, la sfîrșitul lunii Ianuarie 2020, ca urmare a consultărilor publice cu societatea civilă și specialiștii din domeniu, au fost stabiliți pașii ce ar contribui la rezolvarea de lungă durată a problemelor legate de patrupezii maidanezi, și anume vaccinarea și sterilizarea acestora.

Întru sensibilizarea opinii publice, pe lîngă cei 50 mii lei alocați de către Primăria Ialoveni, s-a decis înaintarea proiectului comunitar https://www.faptebune.md/…/initierea-campaniei-de-steri…/367 către faptebune.md pentru a suplini bugetul cu încă 50mii lei, fapt ce ar presupune un buget total de 100mii lei pt sterilizarea a min 125 patrupezi.

Ca urmare a celor expuse, venim cu rugămintea către toti locuitorii or. Ialoveni de a ne mobiliza și a depune maxim efort întru mediatizarea și participarea la nivel de „un vot” în cadrul proiectului faptebune.md.

Mai jos primele poze cu patrupezii reîntorsi acasă!!!

There are no comments yet.

Lasă un răspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked (*).