Stimați ialoveneni!
Mulți ani la rănd locuitorii orașului nostru sunt afectați de problema calității transportului public pe ruta nr.35 Chișinău-Ialoveni. Mulți ani la rând echipa Primăriei Ialoveni a bătut la ușa tuturor instituțiilor și tuturor demnitarilor pentru a rezolva problema respectivă. Au fost depuse eforturi uriașe pentru ca visul ialovenenilor privind extinderea rutei de troleibuz din Chișinău pînă în Ialoveni, să devină o faptă împlinită.

Din 8 februarie curent – s-a rezolvat! Avem o nouă rută de troleibuz, nr.36, inițial cu 3 unități de transport, care pe parcurs se va completa cu mai multe! Această realizare istorică și soluționarea problemei se datorează susținerii echipei de conducere a raionului Ialoveni, factorilor politici și, în principal, nemijlocit doamnei Monica BABUC, care a reușit să stabilească o comunicare eficientă cu conducerea municipiului Chișinău, cu majoritatea consilierilor municipali și să identifice formula juridică optimă pentru prelungirea liniei de troleibuz chișinăuiene pînă în centrul orașului Ialoveni.

Deacea, vreau să vă rog să aveți încredere în continuare că vor fi întreprinse toate acțiunile necesare pentru ca ialovenenii să dispună de transport calitativ. Iar cei care au anumite interese față de ruta Ialoveni – Chișinău, să înțeleagă că nu există cale de șantaj, provocări sau alte acțiuni premeditate. Unica cale este de a îmbunătăți calitatea deservirii călătorilor și respectarea obligațiunilor sale.

Fac aceste precizări, deoarece am remarcat, că de cîteva zile de la lansarea multașteptatei rute de troleibuz, orașul Ialoveni trăiește emoții duble. Locuitorii optimiști și bineintenționați, se bucură de reușite, ne încurajează să dezvoltăm și mai departe ceea ce ne-am propus. Totodată, concetățenii mai puțin optimiști, sunt sub impesia speculațiilor sau altor informații diseminate cu rea intenție.
Mă refer nemijlocit și la administrația rutei nr.35, care și-a permis unele declarații iresponsabile, a anunțat despre careva decizii luate unilateral, fără a coordona și a conveni de comun acord cu autoritățile abilitate de autorizarea transportului public, inclusiv cu Primăria Ialoveni.

Dragi ialoveneni,

Vă asigur că vom acționa prompt și foarte hotărît, vom întreprinde toate acțiunile necesare și ialovenenii vor avea transport calitativ! Vom avea troleibuze și înainte de alegeri, și în timpul alegerilor, și după alegeri! Cei autorizați pentru transportul de călători vor trebui să se conformeze, să activeze așa cum trebuie sau le vom mulțumi pentru serviciul lor, oferind și alte alternative ialovenenilor.

Vă rog să susținem toți inițiativele bune, să fim uniți, să activăm în interesul orașului nostru, să ne bucurăm de realizările obținute, să fim recunoscători echipei care ne-a ajutat în depășirea celor mai dificile probleme și ne va susține în continuare!

Cu mult optimism și determinare,

Sergiu ARMAȘU,
Primarul orașului Ialoveni

There are no comments yet.

Lasă un răspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked (*).