Ialoveneanca LIDIA GROSU a bucurat cititorii cu încă un volum de versuri ”Torida, prin friguri, neliniștea…”, apărută la Editura Ro.cart din București.
Primarul or.Ialoveni Sergiu ARMAȘU a felicitat-o pe poeta Lidia GROSU cu apariția cărții și prestigioasă sa activitate, dorindu-i sănătate și noi realizări literare.
În prefața cărții scriitorul George CĂLIN, Ambasador Cultural Convenția ONU-Geneva menționează: ”Poeta Lidia Grosu ne-a descoperit calea spre ea și a relevat-o în versuri care sună din ce în ce mai cristalin, mau armonios descoperindu-ne o femeie plină de fragilitate și visare”.
La Salonul Internaţional de Carte pentru Copii şi Tineret doamnei Lidia GROSU i-a fost acordat premiul din partea Asociaţiei Naţionale a Uniunilor de Creaţie. Domnia Sa este autoarea a 18 cărți și coautoarea în 35 de antologii, a scris circa 280 de lucrări, inclu¬siv studii, recenzii, cronici lite¬rare, membră a Uniunii Jurna¬liştilor din Moldova şi Uniunii Ziariștilor Profesioniști din Ro¬mânia. Dna Lidia Grosu este inclusă în Colecția OPERA OMNIA – „Un dicționar al scriitorilor români contemporani”. Ea este decorată cu Medalia „MIHAI EMINESCU” pentru merite deosebite în domeniul creației.

There are no comments yet.

Lasă un răspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked (*).