În acest an Primăria orașului Ialoveni împreună cu partenerii săi și voluntarii receptivi la nevoile anumitor categorii de cetățeni mai vulnerabili, a organizat un șir de acțiuni sociale și de caritate în contextul Zile Internaționale a persoanelor cu dizabilități, marcată anual la 3 decembrie.

Peste patruzeci de persoane au beneficiat de consultanță medicală gratuită, datorită aportului considerabil a doamnei Tatiana NOGAILÎC, vicepreședintele Asociației de Băștinași plecați din orașul Ialoveni, urmare donării a cinci aparate pentru verificarea nivelului de glicemie în sânge.

De asemenea, un eveniment deosebit a fost organizat pentru bătrâneii singuratici, cărora li s-a oferit un prânz călduț de echipa Primăriei orașului Ialoveni cu sprijinul Asociației Băștinașilor, în parteneriat cu agentul economic în persoana doamnei Maria SĂNDUȚĂ. Fiind foarte receptivă, doamna Maria SĂNDUȘĂ a pus la dispoziție cantina “La Maria”, unde persoanele în etate s-au simțit foarte bine, într-o atmosferă agreabilă.

Concomitent, s-a reușit a distribui mai multe pachete sociale persoanelor cu dizabilități și acorda ajutor pentru sezonul rece a anului. Acțiunea a fost desfășurată și grație suportului financiar donat de vicepreședinta Asociației de băștinași plecați din orașul Ialoveni, doamna Tatiana NOGAILÎC.

În acest context, aducem sincere mulțumiri tuturor voluntarilor și persoanelor de bună credință, care susțin inițiativele Primăriei Ialoveni și s-au implicat activ pentru a reuși împreună să aducem un strop de fericire în viața unor persoane defavorizate.

There are no comments yet.

Lasă un răspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked (*).