Data de 18 decembrie a fost una în care am marcat evenimentul de totalizare a Proiectului Migrație și Dezvoltare Locală.

În periodă 2015-2018 orașul Ialoveni a avut fericita oportunitate să fie parte a Proiectului PNUD Moldova „Migrație și Dezvoltare Locală”, realizat cu susținerea financiară a Guvernului Elveției.

Datorită acestui proiect, ialovenenii de pretutindeni consolidați în Asociația de Băștinași plecați din orașul Ialoveni sunt informați despre tot ce se întâmplă în localitate și au posibilitatea să contribuie la dezvoltarea social – economică și culturală a orașului.

Grație eforturilor comune ale Primăriei orașului Ialoveni, Asociației de Băștinași, Echipei MiDL , contribuției ialovenenilor și desigur finanțării din partea Guvernului Elveției, în cadrul proiectului a fost achiziționat un autoturn, procurată și instalată o linie de brichetare. Ceea ce a îmbunătăți considerabil calitatea serviciului de iluminat public și amenajarea teritoriului.

Sincere Mulțumiri organizatorilor care au inițiat acest proiect frumos.
Indiferent în care colț al lumii suntem, avem același scop, de a face multe lucruri bune pentru dezvoltarea și bunăstarea localității noastre, iar conlucrarea,susținerea și interesul comun sunt principii pe care am învățat să le valorificăm datorită Echipei MiDL.

„Doar împreună implicați și inventivi, vom atinge performanțe.”

There are no comments yet.

Lasă un răspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked (*).