Astăzi, 24 mai, în cadrul Primăriei Ialoveni a avut loc o importantă întrevedere de lucru cu Excelența Sa, Doamna Simone GIGER, Directorul Biroului de Cooperare al Elveției în Republica Moldova, Reprezentanta Ambasadei Elveției.

La întilnire a participat și doamna Silvia Morgoci, managerul proiectului REPEMOL în Republica Moldova, iar din partea administrației publice locale Primarul orașului Sergiu Armașu, viceprimarul Radu Chilaru și Marcela Țapeș, responsabilă de proiectul ”Migrație și Dezvoltare Locală”.

Primarul orașului Ialoveni, Sergiu ARMAȘU, a informat distinșii oaspeții despre localitate și problemele cu care se confruntă cetățenii, lucrările care se implementează grație conlucrării cu diverse proiecte de finanțare, despre planurile și perspectivele de dezvoltare a orașului Ialoveni. Echipa Primăriei a mulțumit, în special, pentru contribuția substanțială a Biroului de Cooperare al Elveției la construcția ”Orășelului Copiilor”, inaugurat recent drept centru  de studiere  teoretică și practică de către copii a regulilor de circulație rutieră.

Doamna Simone GIGER a menționat unele bune practici în activitatea Primăriei Ialoveni și a reiterat disponibilitatea partenerilor de dezvoltare elvețieni pentru o colaborare durabilă cu autoritățile locale Ialoveni în implementarea unor proiecte comune.

Domnia Sa a semnat în cartea de Onoare a Primăriei și a încurajat administrația locală a orașului Ialoveni să dezvolte în continuare noi inițiative, cu implicarea cetățenilor și consultarea opiniei tuturor membrilor comunității.

Înalții oaspeți au vizitat ”Orășelul copiilor”,  Liceul Teoretic ”Petre Ștefănucă” și s-au documentat despre mai multe aspecte ale vieții localnicilor din orașul Ialoveni.

A fost o mare onoare pentru administrația locală Ialoveni să discutăm direct despre activitățile și preocupările ialovenenilor.

În numele locuitorilor orașului Ialoveni, în semn de înaltă considerațiune, Primarul Sergiu Armașu a înmînat oaspeților suvenire cu dedicații speciale.

There are no comments yet.

Lasă un răspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked (*).