Vineri, 13 octombrie s-a desfășurat Flash Mob-ul cu genericul “Siguranța la trafic înseamnă viață”, eveniment care face parte din Planul de acțiuni din cadrul proiectului “Diminuarea riscurilor accidentelor rutiere în orașul Ialoveni prin promovarea tehnicilor avansate”, elaborat în cadrul Programului Național de Mentorat pentru Femei Active „INSPIR-O!”.

Flash mob-ul a avut ca scop mobilizarea și informarea cetățenilor în domeniul siguranței traficului rutier, cca 100 de copii din instituțiile de învățământ de pe teritoriul orașului au participat la răspîndirea pliantelor “Îndrumar pentru siguranța TA”.

La eveniment au participat reprezentanți ai Inspectoratului General de Poliție Ialoveni, Domnul Andrei ALCAZA, Șef Secție Securitate Publică, care a distribuit copiilor reviste și informații extrem de utile care îi vor disciplina în calitate de pietoni – Fii un pieton corect și salvezi mai multe vieți!

Reamintim că acest Program este realizat de către Centrul „Parteneriat pentru Dezvoltare” cu susținerea Programului ONU „Femeile în Politică”, implementat de Entitatea Națiunilor Unite pentru Egalitatea de Gen și Abilitarea Femeilor (UN Women) și Programul Națiunilor Unite pentru Dezvoltare (PNUD), în parteneriat cu Fundația Est-Europeană și Centrul „Parteneriat pentru Dezvoltare”, sprijinit financiar de Guvernul Suediei. Componenta de granturi mici a Programului este co-finanţată de Fundaţia Est-Europeană, din resursele Guvernului Suediei.

FB_IMG_1507909735777

FB_IMG_1507909730670

There are no comments yet.

Lasă un răspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked (*).