Primăria Ialoveni exprimă sincere mulțumiri pentru colaborarea productivă cu băștinașii ialoveneni, aflați peste hotare. Menționăm recenta inițiativă a băștinașului ialovenean, renumitului sportiv Igor BALAUR, care la moment locuiește în Franța și a ajutat echipa sportivilor din Ialoveni cu o donație: echipament pentru antrenamente și saltea pentru lupte.

Echipa tinerilor sportivi din Ialoveni, sub conducerea recunoscuților antrenori Vitalie LAVRIC și Gheorghe STEGĂRESCU, au participat la competiții internaționale în Franța. După competiții, eu au adus acasă donația. Menționăm că suportul acordat este foarte prețios și va spori esențial calitatea pregătirii sportivilor noștri pentru competiții de nivel național și internațional.

Din istoria acestei donații: Anul curent, în luna august, în cadrul Zilelor Diasporei, organizate de Primăria Ialoveni, Igor BALAUR a acordat suport la desfășurarea mai multor activități, inclusiv sportive. În cadrul activităților a constatat că tinerii sportivi nu dispun de echipament suficient pentru buna desfășurare a antrenamentelor și competițiilor. După aceasta – a intervenit cu fapte concrete! Mulțumim tuturor, care au contribuit ca această donație să ajungă la Ialoveni!

donatie-balaur3

donatie-balaur2