Primăria orașului Ialoveni și Biblioteca Publică Orășenească de copii „Spiridon Vangheli” a găzduit evenimentul de acordare a titlului de „Cetățean de Onoare al orașului Ialoveni” interpretului, autorului de muzică și texte, domului MIHAI CIOBANU, Artist al Poporului din Republica Moldova, Cavaler al Ordinului Republicii, Cavaler al Ordinului „Gloria Muncii”, Maestru în artă.
Înmânând înalta distincție, dl Sergiu ARMAȘU, primarul orașului Ialoveni, a menționat că Mihai Ciobanu este un prieten fidel al localității noastre, care a onorat cu prezența sa diferite evenimente și activități culturale ale comunității ialovenene și a contribuit la atragerea mai multor proiecte din România pentru orașul Ialoveni.
La eveniment au participat oaspeți din municipiul Pașcani, România, care au făcut o donație financiară Bibliotecii, conducătorii instituțiilor publice din localitate, iar copiii celor trei grădinițe din Ialoveni au salutat și felicitat maestrul cu înalta distincție prin compoziții artistice.
Biblioteca Publică Orășenească „Spiridon Vangheli” se mândrește cu frumoasa prietenie care durează în timp cu Mihai Ciobanu și de colaborarea interpretului cu patronul spiritual al bibliotecii Spiridon Vangheli, precum și cu marele compozitor Eugeniu Doga, Cetățeni de Onoare ai orașului Ialoveni.
Aducem mulțumire dlui Mihai Ciobanu pentru frumosul cadou făcut bibliotecii ialovenene – un set de cărți și discuri CD cu cântecele sale.

There are no comments yet.

Lasă un răspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked (*).