Stimați profesori, educatori și toți reprezentanții mediului pedagogic,

Ziua Dumneavoastră Profesională, care se sărbătoreşte pe 5 octombrie din anul 1994 și care a fost aleasă de Organizația UNESCO pentru celebrarea dascălilor din toată lumea, îmi oferă prilejul de a reitera înalta considerațiune și profundul respect pentru munca nobilă, căreia Vă dedicați zi de zi!

Desigur, de Ziua Profesorilor, este necesar ca instituțiile statului, autoritățile centrale și locale să se angajeze să continue eforturile ca toţi copiii să aibe şanse egale să înveţe, să lupte şi să reuşească în viaţă, iar profesorilor să le oferim recunoştinţa şi suportul de care au nevoie pentru binele copiilor.

În calitate de Primar al orașului Ialoveni Vă asigur de înalta apreciere şi totala disponibilitate pentru o colaborare eficientă, astfel ca să reușiți a implementa cele mai bune practici pedagogice în localitatea noastră!

Vă urez să fiți și în continuare la fel de responsabili și dedicați meseriei pe care ați ales-o.

Vă suntem recunoscători pentru că, zi de zi, transmiteți nu doar cunoştinţe, dar modelați viitoarea generație, modelați viitorul țării noastre, viitorul localității noastre.

Cu deosebit respect,
primarul oraşului Ialoveni Sergiu Armașu

fb_img_1475653869633

There are no comments yet.

Lasă un răspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked (*).