Stimați Ialoveneni de pretutindeni,
Dragi prieteni, Dragi concetățeni,
Sfintele Sărbători de Crăciun și Noul An 2024 vin în casele noastre, fiind și un prilej frumos pentru un nou început, pentru noi speranțe și pentru a pune baza unor noi proiecte de viitor!
Vă mulțumesc pentru tot ce ați făcut în anul 2023! Vă mulțumesc pentru implicare, susținere și profesionalism. Doar împreună am reușit să realizăm lucruri frumoase și proiecte importante pentru orașul nostru drag! Împreună să mulțumim anului 2023 pentru veștile bune aduse, pentru noul orizont deschis de integrare europeană a țării noastre, pentru noile posibilități oferite generației noastre și celor viitoare!
Și tot împreună, să ne rugăm ca Noul An să aducă vești de pace și pentru noi, și pentru întreaga lume! Noul An să ne ajute să gestionăm mai bine perioadele dificile și provocările din viață.
Cu prilejul acestor frumoase Sărbători de iarnă – Crăciunul și Anul Nou, Vă adresez cele mai sincere felicitări. Vă urez de sănătate, noroc și prosperitate. Fie ca anul 2024 să fie mult mai bun, un an cu realizări importante, cu aspirații înalte, cu împlinirea dorințelor și a năzuințelor de mai bine. Să reușim a privi încrezuți înainte și a urca și când ne este greu!
Respectul reciproc, bucuria, înțelepciunea și generozitatea să ne fie călăuză tuturor în anul 2024. Vă doresc să aveți parte de sărbători deosebite, pe care să le primiți cu multă dragoste-n suflet.
Crăciun Fericit! La mulți ani!
Cu căldură în suflet,
Sergiu ARMAȘU,
Primarul orașului Ialoveni

There are no comments yet.

Lasă un răspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked (*).