Cu prilejul Sărbătorii Sfînta Cuvioasa Parascheva
și Hramului orașului Ialoveni

Stimați locuitori ai orașului Ialoveni,
Dragi ialoveneni de pretutindeni și prieteni ai orașului nostru,

La 27 octombrie, orașul Ialoveni tradițional îmbracă straie de sărbătoare cu prilejul Hramului localității, Sărbătoarea ”Sfintei Cuvioase Parascheva”. Este ziua cînd adunăm prietenii, rudele, partenerii de dezvoltare, colegii și toți cei dragi, pentru a ne bucura de realizarile noastre, de sănătate şi bunăstare.

Ne rugăm împreună ca această sărbătoare să poarte ialovenenilor de grijă, să ne aducă armonie, lumină, căldură şi belşug, să ne îndrumeze doar la fapte bune întru prosperarea localităţii noastre.

Cu acest prilej, Vă urăm ca în familiile dumneavoastră să domnească mereu pacea, voia bună, optimismul și înțelepciunea. Sacritatea sărbătorii să ne facă mai buni, mai atenţi cu cei din preajmă, mai pozitivi, iar Sfînta Cuvioasa Parascheva să ne vegheze și să ne ocrotească neamul, orașul şi familiile, să ne binecuvînteze în activităţile de zi cu zi!

Avem un oraș pitoresc, cu oameni frumoşi, harnici şi buni la suflet. Hramul orașului nostru este și o bună ocazie de a consolida convingerea că prin comuniune şi comunicare, prin participarea fiecăruia la dezvoltarea localităţii, putem transforma orașul în unul mai curat, mai luminat, mai confortabil, mai civilizat! Să ne ajute Bunul Dumnezeu și ocrotitoarea orașului nostru – Sfînta Cuvioasa Parascheva!

La mulţi ani, Ialoveni, orașul nostru drag!

Cu respect,
Sergiu ARMAȘU,
Primarul orașului Ialoveni
27 octombrie, 2019

There are no comments yet.

Lasă un răspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked (*).