Stimate doamne, domnișoare,
Dragele noastre Ialovenence de pretutindeni,
Suntem la un nou început de primăvară și avem o nouă Sărbătoare de 8 martie – Ziua Internațională a Femeii! Este una dintre cele mai frumoase ocazii de a celebra realizările femeilor, precum și contribuțiile semnificative ale femeilor în toate domeniile vieții noastre! Este și momentul potrivit de a aduce în prim-plan dedicația mai multor generații de femei pentru a asigura o reală respectare a drepturilor sale și a egalității de gen! Doar datorită Dumneavoastră, putem reuși să construim o societate lipsită de agresivitate, o societate favorabilă pentru a crește copii fericiți și a avea familii frumoase, o societate grijulie și respectuoasă față cei din jur!
Dumneavoastră, femeile din orașul Ialoveni, ca și femeile din întreaga lume, meritați cele mai bune condiții de muncă, egalitate socială, economică, politică, precum și susținere continuă pentru dezvoltarea personală, profesională, conform propriilor viziuni și alegeri.
Fiecare femeie merită un viitor prosper, șanse egale și perspective frumoase pentru afirmare, iar rolul nostru, al bărbaților, este de a fi pro-activi și responsabili, pentru a Vă încuraja, a Vă susține și pentru a crea condițiile optime pentru dezvoltarea Dumneavoastră ca Personalitate!
În această zi emblematică, permiteți-mi să Vă aducem recunoștința noastră, să Vă mulțumim pentru sacrificiile zilnice la serviciu și în familii, să Vă transmitem cele mai sincere și alese urări de bine, dorindu-vă sănătate, răbdare, perseverență, bucurii și apreciere pentru tot ceea ce faceți! Să fiți protejate, iubite și respectate!
Cu drag,
Sergiu ARMAȘU,
Primarul orașului Ialoveni

There are no comments yet.

Lasă un răspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked (*).