La 24.11.2023 în curtea Liceului Teoretic „Petre Ștefănucă” a fost mare zarvă, multă culoare, zâmbete și emoții pozitive. Am participat cu toții la un eveniment extraordinar de lansare a noului spațiu renovat, în cadrul Proiectului „Aici totul prinde culoare”, din Programul de Granturi mici, oferit de către Fondul pentru Tineri Ialoveni, Runda XXVII-a. Oaspeți de onoare la sărbătoare au fost: reprezentanții Primăriei Ialoveni, reprezentanții Școlii de Artă Ialoveni, reprezentanții Serviciului de Asistență Psihopedagogică Ialoveni, copiii de la grădinița „Lăstărel” Ialoveni și părinți ai copiilor.
Doamna director, Vera Balan a deschis evenimentul prin a mulțumi tuturor celor care au contribuit la crearea acestui spațiu frumos, unde culorile bucură ochii și te fac să te simți minunat. Apoi domnul Primar, Sergiu Armașu împreună cu reprezentantul copiilor, a tăiat panglica de inaugurare și a dat start activităților de pe platou. În acel moment a început sărbătoarea cea mare…Copiii au dansat, au cântat, au fost implicați în diferite activități educaționale și cu caracter sportiv, activități organizate cu multă creativitate de către echipa de specialiști ai Unității de Educație Incluzivă.
Un moment aparte a fost decernarea Trofeului excelenței civice, Doamnei Aurelia Muntean, care s-a implicat în calitate de voluntar în realizarea Proiectului. Mulțumiri aducem și Companiei CAPAROL Moldova pentru oferta generoasă de vopsea. În curtea liceului totul a prins culoare și s-a transformat într-un spațiu primitor, sigur și atractiv, un loc în care copiii pot învăța, se pot dezvolta, și se pot exprima artistic, promovând în același timp valorile incluziunii și diversității.
Săptămâna Educației Incluzive este în plină derulare!

There are no comments yet.

Lasă un răspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked (*).