Mesajul colectivului Primăriei Ialoveni
cu ocazia Hramului localității
Dragi ialoveneni,
Sărbătoarea religioasă „Sfânta Cuvioasa Parascheva” – Hramul orașului nostru Ialoveni, este un frumos prilej nu numai de totalizări şi veselie, dar şi de a ne aduna împreună pentru lucruri frumoase.
Suntem la a 587-a aniversare de la înființarea localității noastre. Pe parcursul timpului, Hramul a devenit un model cultural de viață pentru locuitorii orașului Ialoveni și o tradiție a ospitalității neamului nostru, promovarea frumoaselor obiceiuri locale. De acea Vă îndemnăm să onorăm tradițiile preluate de la părinți, bunei, și să le îmbogățim cu multe alte fapte nobile dedicate localității nostre.
Fie ca această zi de sărbătoare să devină o sursă de bucurie pentru fiecare ialovenean şi un îndemn de a fi mai buni, mai toleranţi şi mai activi la viaţa comunităţii. Doar cu aportul fiecărui locuitor putem contribui la dezvoltarea orașului de azi, astfel încât, Ialoveni de mâine să fie unul european, să fie atractiv pentru generaţiile care vin.
Cu ocazia Hramului orașului Ialoveni, Vă adresăm cele mai calde felicitări şi urări de bine, dorim tuturor multă sănătate, prosperare şi realizări frumoase. Fie ca sărbătoarea să aducă armonie și bunăvoință în fiecare familie, să ne facă mai buni la suflet, mai toleranţi, mai responsabili. Buna dispoziţie să ne însoţească mereu.
La mulţi ani, IALOVENI!

There are no comments yet.

Lasă un răspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked (*).