Primăria orașului Ialoveni a avut plăcuta misiune de a fi alături de colectivul grădiniței „Licurici”, de părinți și copii, la un eveniment deosebit, dedicat sărbătorii „Toamnei de aur”, desfășurat pe 30 septembrie curent. Nu doar cei mici, dar și numeroșii oaspeți prezenți la eveniment au savurat frumusețea plaiului nostru natal, exprimată artistic, cu multă măiestrie și inspirație în expozițiile create, în compozițiile tomnatice, în diferite forme de promovare a tradițiilor noastre strămoșești.

O adevărată lecție practică de educație selectă a copiilor noștri de la cea mai fragedă vârstă, în spiritul valorilor naționale, respectului față de muncă și față de oamenii harnici. Mulțumim enorm tuturor care au contribuit la desfășurarea acestei sărbători.

Înalte aprecieri colectivului grădiniței, părinților care au fost generoși și au acordat un suport considerabil. Toți copiii sunt adorabili, însă cei din Ialoveni – îndeosebi de adorabili! Sărbătoarea de astăzi va avea cu siguranță un impact asupra atitudinii grijulie a copiilor față de bogățiile plaiului nostru și autenticele valori.

licuri

licuri-13 licuri-11 licuri-7 licuri-10

licuri-8 licuri-5 licuri-14

licuri-4 licuri-6 licuri-12 licuri-15

There are no comments yet.

Lasă un răspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked (*).