Stimați ialoveneni de pretutindeni, dragi prieteni,

Pentru toți noi, creștinii, Sfintele Sărbători de Paște ne oferă cele mai frumoase și sacre momente pentru împlinire sufletească. Oriunde ne-am afla,fie alături de familie și de cei apropiați, fie mai departe de baștină și de cei dragi, în fiecare primăvară, odată cu reînvierea naturii și reînnoirea sentimentelor noastre, avem șansa de a fi pătrunși de noi gânduri pozitive și noi speranțe.Paștele ne dăruiește emoții frumoase, Pastele ne oferă bucurii, Pastele ne aduce binecuvântare!

Cu ocazia acestor divine Sărbători Pascale și a Învierii Domnului, din numele echipei Primăriei și Consiliului orășenesc Ialoveni, permiteți-mi să Vă adresez sincere urări de bine și sănătate, lumină și pace în suflet, dragoste și încredere, mult optimism, fericire și armonie în toate!

Vă doresc ca spiritul Paștelui să fie resimțit în fiecare casă, să păstrăm Credința și Valorile veșnice, să avem parte de binecuvântarea Domnului, să ne ridicăm deasupra oricăror încercări și să biruim totul prin bunătate, dragoste și prietenie!

Să ne bucurăm împreună de Învierea Domnului, să prețuim cu toții existența și sprijinul Bunului Dumnezeu în viața noastră!

Un Paște Fericit tuturor!

Cu cele mai bune gânduri,

Sergiu Armașu,
Primarul orașului Ialoveni

There are no comments yet.

Lasă un răspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked (*).