🌹 Imaginile de mai jos vorbesc de la sine: unii gospodari mențin în ordine terenul adiacent proprietății lor, plantează flor, distrug buruianul, alții – se fac a nu-l vedea, demonstrează indiferență și iresponsabilite.
‼ Primăria orașului Ialoveni solicită o implicare mai activă a tuturor ialovenenilor în salubrizarea localității și face un APEL către locuitorii orașului, conducătorii întreprinderilor, instituțiilor și organizațiilor, agenții economici, proprietățile cărora sunt în vecinătate cu drumurile naționale sau locale, să nimicească buruienele de lângă garduri și porți, menținerea curățeniei pe terenurile adiacente proprietății lor. Administrația publică locală cere păstrarea în stare salubră a teritoriului gestionat, întreținerea șanțurilor, podețelor de la intrările în curți, plantațiile și trotuarele din dreptul locuințelor și terenurilor pe care le dețin, pentru a respecta cerințele legale și a evita aplicarea sancțiunilor prevăzute de art. 227 Cod contravențional al Republicii Moldova.
‼ Dacă dorim să avem un oraș frumos, curat și amernajt – să-l facem împreună, Implicați-vă în lucrările de salubrizare, dați dovadă de responsabilitate civică. Doar în comun vom putea face orașul Ialoveni, care este casa noastră comună, mai curat și mai frumos.

There are no comments yet.

Lasă un răspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked (*).