Primăria orașului Ialoveni a avut o ședință de lucru cu reprezentanții ÎS „Administrația de Stat a Drumurilor” și SA „Drumuri Ialoveni” cu referire la soluționarea problemei siguranței rutiere din sectorul Huțuleuca, str. Iurii Gagarin intersecția cu str. Viilor.
Am stabilit în comun să demarăm construcția unui trotuar și a unei treceri de pietoni cu instalarea indicatoarelor rutiere corespunzătoare pe strada Iurii Gagarin – intersecție cu strada Viilor, zona unde este necesară îmbunătățirea condițiilor de siguranță pentru pietoni.
Lucrările vor începe în funcție de condițiile meteorologice și de alte factori care pot influența desfășurarea acestora.
Scopul nostru este de a îmbunătăți infrastructura pentru siguranța rutieră și confortul locuitorilor din zona respectivă, iar construcția trotuarului și a trecerii de pietoni reprezintă un pas important în acest sens.
Mulțumim partenerilor noștri pentru colaborare și sprijinul acordat în realizarea și pentru promovarea acestui proiect important pentru orașul Ialoveni.

There are no comments yet.

Lasă un răspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked (*).