Primarul orașului Ialoveni, Sergiu Armașu, a vorbit, în cadrul unui interviu pentru Provincial.md, despre realizările sale de-a lungul mandatului, dar și despre reușita de a poziționa Primăria orașului ca „una dintre cele mai transparente”.

„Și încă un aspect al activității noastre, la care eu țin foarte mult: timp de 2 ani am reușit să devenim una dintre cele mai transparente Primării din Republica Moldova, conform ultimelor studii și estimări la nivel național. Noi transmitem on-line toate ședințele Consiliului orășenesc, ședințele privind achizițiile, licitațiile publice, consultăm permanent cetățenii, plasăm toate informațiile de interes pentru ialoveneni pe mai multe platforme de comunicare. Atestăm și o mai mare implicare a cetățenilor în viața publică a orașului, inclusiv a băștinașilor migrați peste hotare. De asemenea, s-a produs o schimbare pozitivă în atitudinea oamenilor și drept urmare avem o creștere considerabilă a activităților de voluntariat și mobilizare comunitară în orașul Ialoveni”, a precizat el.

Totodată, Sergiu Armașu a comunicat și despre alte reușite, care, potrivit lui, sunt obținute grație „echipei de specialiști, care lucrează cu dăruire și responsabilitate”. „Am reușit să constitui o echipă de specialiști, care lucrează cu dăruire și responsabilitate. Împreună am elaborat și am obținut multe proiecte, am atras finanțări suplimentare și am adus noi venituri în bugetul local. Am construit drumuri locale, terenuri de joacă pentru copii, terenuri sportive, ”Orășelul copiilor” pentru practici de siguranță rutieră, am renovat instituții preșcolare, am început construcția sistemelor de asigurare cu apă și canalizare în toate sectoarele orașului”, a spus conducătorul.

În cadrul interviului, Primarul orașului Ialoveni a vorbit și despre ce l-a determinat să se implice în administrație publică locală, de ce a decis să candideze independent și nu din partea unui partid, care sunt cele mai grele momente din activitatea sa, dar și dacă va candida pentru funcția de parlamentar în cadrul unei circumscripții.

There are no comments yet.

Lasă un răspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked (*).