Vizita Alteței Sale Regale Principesa Maria, la Primăria Ialoveni

Eveniment organizat în contextul stabilirii relațiilor de colaborare a Primăriei orașului Ialoveni cu Familia Regală a României

Întîlnirea Delegației Casei Regale din România la Primăria Ialoveni, vizita unor instituții din localitate, discutarea unor proiecte comunitare.

Miercuri, 18 mai 2016, ora 11:30, Primăria orașului Ialoveni

IMPORTANT: Administrația publică locală și toți ialovenenii reprezentați de Primăria Ialoveni, suntem foarte onorați de a fi gazda înalților oaspeți din partea Familiei Regale din România. Cu deosebit respect și considerațiune anunțăm despre vizita în orașul Ialoveni a Alteței Sale Regale Principesei Maria, care va debuta cu întîlnirea la Primăria Ialoveni, urmată de vizite la Casa Comunitară din orașul Ialoveni și Grădinița nr.5 pentru copii. Programul vizitei este coordonat cu Biroul Alteței Sale Principesa Maria, conform unei agende preventiv stabilite, în baza unei comunicări eficiente pe parcurs cu responsabilii și reprezentanții Familiei Regale.

NOTĂ: Jurnaliştii interesaţi să participe la eveniment, rugăm să confirme disponibilitatea până marți, 17 mai, ora 14.00, la telefonul 0 695 77 606 (Marcela Țapeș, specialist comunicare cu publicul) sau la adresa e-mail: primaria.ial@mail.md.

There are no comments yet.

Lasă un răspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked (*).