Î.M.”Gospodăria Locativ-Comunală Ialoveni”, Vâ aducem la cunoștință, că recent am fost vizați pe rețelele de socializare cu un filmuleț pecum că la gunoiștea orașului Ialoveni se depozitează gunoi din alte localități.
Pe cazul dat s-a efectuat o anchetă de serviciu, unde s-a stabilit, că automobilul respectiv este înregistrat la o întreprindere care se ocupă cu colectarea deșeurilor. Șoferul este locuitor al orașului Ialoveni,str.Ion Creangă, care la rindul lui mai prestează servicii de transportare a deșeurilor de la băștinași, așa automobile mai sunt solicitate de către locuitorii orașului Ialoveni.
Persoanele respective sunt verificate de unde se transportează deșeurile și dacă au contract cu întreprinderea, suntem nevoiți a permite depozitarea conform Regulamentului votat prin Decizia consiliului orășenesc. Pe cazul dat a fost atenționat maistru Vasilița Sergiu și paznicii să fie mai precauți cu astfel de cazuri.
ÎMGLC Ialoveni, vă reamintește, că noi avem nevoie de deșeuri ( materiale de construcție, pamînt) care sunt foarte benefice pentru compactarea și conservarea deșeurilor menajere.

There are no comments yet.

Lasă un răspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked (*).