Administrația orașului Buftea, România, a donat orașului Ialoveni un trenuț de agrement, un frumos cadou pentru distracția copiilor ialoveneni. La ceremonia de transmitere a acestui cadou deosebit a participat o delegație din orașul Buftea în frunte cu primarul Gheorghe PISTOL. Colaborarea dintre localitățile Buftea și Ialoveni se materializează în realizări concrete și acest trenuț va aduce multă bucurie picilor și părinților. Copiii grădinițelor din Ialoveni și artiștii din Buftea au prezentat un concert, ulterior copii au făcut o primblare cu trenuțul. În zilele de sărbători naționale copiii vor putea călători gratis cu trenuțul, iar în alte zile conform unui grafic aprobat de Consiliul orășenesc Ialoveni. În cadrul acestei colaborări au fost alocate și mijloace financiare pentru construcția boxei pentru trenuț.

De asemenea, Domnul Primar Gheorghe PISTOL a menționat și faptul că urmează a fi implementate și alte activități inedite prin conținutul și inovația lor: partenerii din Buftea au votat pentru repartizarea unui teren în or.Buftea pentru construcția ”Ambasadei orașului Ialoveni” și a unui Centru Cultural Ialoveni!

În numele locuitorilor orașului Ialoveni, mulțumim cetățenilor și administrației orașului Buftea pentru donația prețioasă și proiectele importante pe care le dezvoltăm în cadrul parteneriatului între Primăriile orașelor Buftea și Ialoveni (Primari, respectiv: Gheorghe PISTOL și Sergiu ARMAȘU).

There are no comments yet.

Lasă un răspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked (*).