În orașul Ialoveni a fost deschis, la 10 decembrie curent, primul stadion multifuncțional (tenis de cîmp, volei și baschet), construit conform celor mai moderne tehnologii. Investițiile în construcția stadionului au fost efectuate datorită grantului obținut prin intermediul Centrului de Informare a Autorităților Locale, Programul ”Solidarity Fund PL”, cu suportul Ministerului Afacerilor Externe al Poloniei, potrivit unui comunicat de presă al Primăriei.

La realizarea proiectului și-au adus contribuția mai mulți responsabili: începînd de la elaborarea conceptului de proiect și, pas cu pas, fiecare etapă (participarea în competiție, alocarea contribuției primăriei, colaborarea cu agenții economici, cu Federația de Tenis din Republica Moldova și alți parteneri de dezvoltare).

Participanții la eveniment, Marina Tauber, Președinta Federației de Tenis din Moldova, Tomasz Horbowski, Directorul Centrului de Informare a Autorităților Locale, Veaceslav Pîslari,reprezentantul întreprinderii”Geotermal”, care au efectuat lucrările de construcție, au menționat că noul stadion este primul în Republica Moldova la asemenea standarde și tehnolgii. Președintele raionului Anatolie Dimitriu a apreciat eforturile depuse și a asigurat ialovenenii că va susține altă etapă de dezvoltare a acestui proiect.

Primăria Ialoveni a transmis mesaje de mulțumire partenerilor de dezvoltare polonezi, echipei Centrului de Informare a Autorităților Locale; conducerii Federației de Tenis din Moldova, colectivului întreprinderii ”Geotermal”, funcționarilor și tuturor care au contribuit la buna realizare a proiectului (viceprimarul Radu Chilaru, funcționarii primăriei Marcela Țapeș, Mihai Raileanu, consilierilor orășenești, care au susținut alocarea contribuției, membrilor Consiliului Tinerilor pe lîngă Primarul orașului Ialoveni, care au participat la elaborarea proiectului ș.a,).

Sursa: http://provincial.md/

ialo3-600x400 ialo4-600x400 ialo-600x400

 

 

There are no comments yet.

Lasă un răspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked (*).