Primăria orașului Ialoveni informează că SA ”Apă-Canal Chișinău” a elaborat forma nr.5, document ce permite racordarea la rețelele centralizate de canalizare a străzilor V. Cupcea, Vasile Alecsandri, Putna, Tineretului, Latiniei, Iu. Gagarin, Viilor, Bujorilor, Plugarilor, Speranța, Ghiocel, Macilor, Albinuța, Teodorovici, Hîrtop, Mărțișor, Toporașilor, Codru, stradelele V. Cupcea I, V. Cupcea II, V. Alecsandri, Viilor.
Pentru obținerea avizului de branșare-racordare la rețeaua de canalizare urmează ca cetățenii să se adreseze la SA ”Apă-Canal Chișinău” în zilele lucrătoare, în intervalul de timp 08.00-16.00, la biroul nr.101, în mun. Chișinău, str. Albișoara nr.38, sau la Primăria Ialoveni la reprezentantul SA ”Apă-Canal Chișinău” în zilele de 12 și 26 septembrie 2023, în orele 09.00 – 12.00, la ghișeul CISC.
ATENȚIE!
Pentru excluderea cazurilor de aplicare a amenzilor privind lucrările neautorizate, racordarea la rețeaua de canalizare este interzisă până nu este obținut de către cetățean a avizului de racordare-branșare.

There are no comments yet.

Lasă un răspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked (*).