În orașul Ialoveni va fi construită o zonă de agrement, în perimetrul străzilor Mihai Viteazu, Iurie Gagarin și Vasile Alecsandri. O procedură de achziție publică a fost deschisă pentru selectarea unui agent economic care să implementeze acest proiect.

Valoarea totală a proiectului este de 7.313.366 lei, fără TVA, și va fi susținut financiar din Fondul Național de Dezvoltare Regională (FNDR), contribuția Primăriei Ialoveni fiind de 12% din suma totală lucrărilor.

Agenții economici pot depune oferte în acest sens în perioada 1- 4 aprilie 2022, ora 11:00. Toate ofertele vor fi deschise la 4 aprilie 2022, ora 11:00.

Conform informațiilor publicate pe mtender.gov.md, durata contractului ce urmează a fi semnat cu agentul economic este de aproape 5 ani.

Zona de agreement va cuprinde 17 locuri de parcare, un lac, teatru de vară, două WC-uri, două poduri metalice, complex de joacă pentru copii.Conform caietului de sarcini urmează a fi instalate 66 de bănci cu patru picioare și 12 bănci circulare.

Sursă preluată ialovenionline: https://www.ialovenionline.md/a-fost-lansata-procedura-de-achizitie-pentru-crearea-unei-zone-de-agrement-in-orasul-ialoveni/?fbclid=IwAR0L9Dqx5oLAvxp9AOEKe_d6MlVnPfv7qwT4WnDuoHjo-WwyDezKT9hphhI

There are no comments yet.

Lasă un răspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked (*).