Stimați Dascăli! Dumneavoastră sunteți acei, care deţineţi locul cel mai important în sporirea capacităţii de creaţie a copiilor, în dezvoltarea multilaterală a lor, acei care promovaţi la lecţii şi în viaţă adevăratele valori: patriotismul, demnitatea, dragostea de muncă, onoarea, modestia, omenia, sinceritatea, cinstea. Succesul formării personalităţii omului de mâine depinde de rezultatele muncii nobile ale pedagogului.
Vă spunem mulţumesc tuturor cadrelor didactice, cărora societatea le-a încredinţat o misiune dintre cele mai delicate şi mai pline de responsabilităţi. Vă mulţumim pentru priceperea şi perseverenţa manifestată de a transforma sala de clasă într-un loc sigur şi primitor pentru toţi, un loc unde talentul este încurajat, sentimentul de demnitate – consolidat.
În această zi frumoasă de octombrie, cu deosebite sentimente de afecţiune şi respect, în numele colectivului primăriei Ialoveni Vă aducem elogiul nostru, stima şi recunoştinţa pentru eforturile depuse în munca nobilă de instruire şi educaţie a tinerei generaţii.
Fie ca această zi să Vă prilejuiască doar bucurii şi voie bună. Vă dorim să aveţi parte de cele două necesare fericiri pentru fiinţa umană: bucuria sănătăţii și prilejul realizărilor vocaționale.
Cu mult respect,
Primarul orașului Ialoveni, Sergiu ARMAȘU.

There are no comments yet.

Lasă un răspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked (*).