Stimați colegi,
Cu prilejul Sărbătorii profesionale, Vă adresez sincere urări de sănătate și prosperitate, exprimându-mi gratitudinea pentru conlucrarea, devotamentul și profesionalismul pe care îl demonstrați în activitatea de zi cu zi.
Sensul existenței fiecărui angajat al Primăriei orașului Ialoveni este în spiritul de echipă și auto-perfecțiune, în atitudinea grijulie față de oameni, în munca imensă depusă pentru binele comunității. Dumneavoastră sunteți forță de care depinde felul în care se administrează zilnic localitatea, proiectând astfel în percepția cetățenilor imaginea statului.
Ziua Autonomiei Locale și a Lucrătorului din Administrația Publică Locală este un prilej frumos pentru a scoate în evidență rezultatele și inițiativele frumoase, promovate pentru modernizarea orașului nostru.
În calitate de primar al orașului Ialoveni, aduc sincere mulțumiri tuturor angajaților din domeniul Administrației Publice Locale pentru profesionalism și dedicație.
Vă doresc optimism, abordări constructive și inițiative ambițioase, pentru consolidarea unei autentice autonomii locale.
Cu recunoștință,
Sergiu ARMAȘU
Primarul orașului Ialoveni

There are no comments yet.

Lasă un răspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked (*).