Primăria orașului Ialoveni în comun cu reprezentanții Centrul Național pentru Energie Durabilă (CNED) au organizat o sesiune de informare privind împlementarea proiectelor de eficiență energetică, inclusiv reabilitarea energetică a blocurilor locative.

Domnul Sergiu ARMAȘU, primarul orașului Ialoveni, a menționat că eficiența energetică are diverse aspecte, unul privind transportul public și primăria a apelat la factorii de decizie pentru a asigura localitatea cu transport ecologic.

Domnul Ion MUNTEANU, directorul CNED, a informat despre procesul de depunere a dosarelor de aplicare pentru selectarea Asociațiilor de locatari care vor beneficia de servicii de elaborare a auditurilor energetice, cele selectate vor avea oportunitatea de a obține o finanțare de până la 70% sub formă de grant din FEERM pentru implementarea proiectelor de reabilitare energetică a clădirilor.

Termenul de depunere a dosarelor este până la 29 mai 2024 pe email office@cned.gov.md, sau pe suport de hârtie la sediul IP CNED str. Alecu Russo 1, bloc A1, etajul 10. Informații la www.cned.gov.md

There are no comments yet.

Lasă un răspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked (*).