Primăria Orașului a avut o vizită oficială de monitorizare post implemetare a proiectelor din partea Oficiului Național de Dezvoltare Regională și Locală (ONDRL), avându-l ca reprezentant pe domnul CHIRMAN Gheorghe, din cadrul Primăriei Orașului Ialoveni au participat ARMAȘU Sergiu-primar, CERNAT Veceslav- viceprimar, MANCAȘ Tudor-viceprimar, CHIOSA Elena- specialist atragerea investițiilor și relații externe.

Vizita a avut ca obiectiv evaluarea proiectelor finalizate în cadrul ediției I a Programelor Naționale „Satul European” și „Satul European Expres”, finanțate din Fondul pentru Dezvoltare Regională și Locală (FNDRL).

În anul 2023, Primăria Orașului Ialoveni a implementat cu succes trei proiecte majore de dezvoltare locală:

• Servicii de sanitație de calitate și un mediu nepoluat mai aproape de Ialovenieni – Satul European 1

• Dezvoltarea infrastructurii sportive prin construcția terenului de mini-fotbal din sectorul Albeni – Satul European Expres 2023

• Extinderea serviciilor de creșă prin dotarea cu mobilier corespunzător – Satul European Expres 2023S.

Scopul acestei evaluări post implementare era de a aprecia impactul și sustenabilitatea proiectelor în comunitatea locală. Obiectivele principale ale vizitei includ stabilirea modului de implementare a sustenabilității proiectelor, verificarea progresului și identificarea problemelor.

Primăria Orașului Ialoveni a manifestat deschiderea totală pentru colaborarea cu ONDRL și a asigurat disponibilitatea personalului responsabil de implementarea proiectelor, precum și accesul la documentația relevantă. Totodată, au fost efectuate vizite în teritoriu la Grădinița „Lăstărel”, la Stadionul de mini-fotbal pentru a verifica obiectele și materialele procurate din cadrul proiectelor.

There are no comments yet.

Lasă un răspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked (*).