5 octombrie - Ziua Mondială a Educației și Profesorului

5 octombrie - Ziua Mondială a Educației și Profesorului

2024-10-06

5 octombrie - Ziua Mondială a Educației și Profesorului

În contextul sărbătorii profesionale, colectivul Primăriei Ialoveni adresează cele mai sincere și frumoase urări de sănătate și prosperitate tuturor cadrelor didactice.

Sărbătoarea profesională, marcată în fiecare an la 5 octombrie a fost instituită ca să atragă atenția asupra poziției reprezentanților acestei profesii în societate, a rolului cadrelor didactice în educația și dezvoltarea omenirii. Scopul este de a mobiliza sprijinul oferit profesorilor pentru ca ei să poată răspunde în continuare exigențelor generațiilor viitoare.

Timpul dictează noi cerințe. Astăzi, de implementarea proiectelor educaționale moderne și avansate, dar, mai ales, de calitățile și aptitudinile profesorilor depind foarte mult dezvoltarea ulterioară a sistemului de învățământ, a domeniilor de interes social, economic și cultural ale țării noastre.

Vă mulțumim pentru munca imensă pe care o depuneți și pentru că în aceste timpuri complicate, Dumneavoastră faceți față provocărilor, implementați metode noi de predare și învățare, dați dovadă de curaj, inspirație, verticalitate și dedicație. Vă dorim multă sănătate, realizări frumoase și prospere în continuare!

Ar putea fi o imagine cu text