Salut tuturor!

Sunt Sergiu ARMAȘU,  Primarul orașului Ialoveni și  din numele echipei Primăriei Vă zic bun venit pe pagina oficială a instituției noastre.

Sper să Vă convingem că orașul Ialoveni este un oraș al posibilităților, iar ialovenenii sunt o forță motrice neîntrecută de dezvoltare a localității noastre.

Vă asigurăm că depunem toate eforturile să creștem calitatea vieții în orașul nostru și să construim un oraș, în care generațiile viitoare să-și urmeze visele așa cum doresc.

Cu tot sufletul și puterea, facem tot posibilul pentru prosperitatea orașului nostru și vrem ca locuitorii să fie pătrunși de adevăratul sens al unei autonomii locale, transparente și deschise, conduse într-adevăr cu participarea și implicarea activă a cetățenilor în procesul de luare a deciziilor.

Vom depune străduință să cultivăm o administrare deschisă, să Vă oferim posibilități de a fi informați și a Vă consulta opinia.

Apreciem mult vizita Dumneavoastră pe pagina oficială a Primăriei Ialoveni, cu afecțiune particulară și interes profund.

În veacul tehnologiilor informaționale, Vă încurajăm pe toți să valorificăm pe deplin posibilitățile unei guvernări electronice eficiente și să dezvoltăm comunicarea noastră  inclusiv prin intermediul paginii web, rețelelor de socializare și altor platforme informaționale disponibile.

Mulțumim!

Să fiți sănătoși și să aveți succes în tot ceea ce faceți!