La 28 martie 2016, Ziarul ”Ora locală” în parteneriat cu Primăria orașului Ialoveni au organizat a doua rundă a consultărilor publice cu tema ”Sporirea transparenței investițiilor capitale publice prin consultarea propunerilor cu locuitorii comunității”. Acțiunea face parte din proiectul implementat de Asociația Presei Independente și finanțată de Ambasada Marii Britanii la Chișinău prin Fondul pentru Buna Guvernare.

Scopul consultărilor publice este informarea cetățenilor despre investițiile capitale preconizate în or.Ialoveni și necesitățile de finanțare a acestora, asigurarea transparenței în determinarea priorităților de investiții capitale din banii publici.

Dnul Sergiu ARMAȘU, primarul orașului Ialoveni a informat asistența despre investițiile capitale prioritare care urmează să fie implimentate în orașul Ialoveni în conformitate cu Strategia de dezvoltare socio-economică a localității în anii 2015 -2020. Participanții la consultările publice și-au exprimat opinia privind prioritățile expuse și au înaintat propumeri interesante la acest capitol.

There are no comments yet.

Lasă un răspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked (*).