Mesaj de felicitare a dlui Sergiu ARMAȘU, Primarul orașului Ialoveni.Ziua lucrătorului din domeniul culturii ne oferă o ocazie în plus de a conștientiza importanța valorilor culturale în contextul identității noastre naționale, păstrate și promovate continuu, grație oamenilor cu suflet mare dedicați profesiei.

Dintotdeauna receptivi și atenți la schimbările din societate, păstrând ceea ce ne leagă de trecutul nostru ca neam și slujind cu dedicație la îmbunătățirea vieții spirituale în localitățile din țară, crearea și dezvoltarea în continuare a culturii naționale, lucrătorii acestei ramuri s-au dedicat destinului cultural.

Cu prilejul zilei profesionale, Primăria Ialoveni adresează sincere și calde felicitări tuturor salariaților din domeniul culturii, expresii de profundă recunoștință și apreciere a nobilei Dumneavoastră activități, grație abnegației, devotamentului față de profesie, ambiției creatoare și muncii dezinteresate în beneficiul oamenilor și al țării.

Fie ca munca Dumneavoastră nobilă să se încununeze de succese și recunoștință din partea celor care Vă respectă, Vă admiră, Vă aplaudă!Să fiți mereu în lumina frumosului pentru a vă realiza visele, speranțele și aspirațiile!

Să promovați în continuare Cultura, pentru că ea duce faima țării noastre în lume și în fața viitoarelor generații!

There are no comments yet.

Lasă un răspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked (*).