Primăria orașului Ialoveni este partener în noul proiect susținut de Programul Națiunilor Unite pentru Dezvoltare(PNUD Moldova).

VEDEȚI MAI JOS INFORMAȚII DESPRE PROIECT, APELUL DE PROIECT, FORMULARUL DE APPLICARE ȘI AȘTEPTĂM PROPUNERILE DIASPOREI!

Reprezentanții din diasporă vor putea reveni temporar în localitățile lor de baștină din Moldova pentru a face transfer de bune practici, a aduce noi idei, experiențe și practici aflate în țările de destinație. Aceasta va avea loc cu sprijinul proiectului Migrație și dezvoltare locală, finanțat de Agenția Elvețiană pentru Dezvoltare și Cooperare și implementat de Programul Națiunilor Unite pentru Dezvoltare.

Astfel, membrii diasporei sunt invitați să vină cu propuneri de activități concrete prin intermediul cărora vor ajuta primăria localității lor de baștină să rezolve o problemă locală prioritară. Participanții la concurs trebuie să demonstreze cum aptitudinile și cunoștințele lor acumulate peste hotare vor fi utilizate în acest scop.

Programul se va desfășura în cele 25 localități partenere ale Proiectului Migrație și dezvoltare locală, în perioada 26 iulie 2016 – 31 martie 2017. Dosarele de aplicare pot fi depuse prin intermediul formularului on-line, sau prin email către oxana.maciuca@undp.org.
Pentru mai multe detalii despre Program și condițiile de participare, vă rugăm să accesați apelul.

http://www.md.undp.org/…/Apel%20Public%20-%20Program%20Loca…

Programul de revenire temporară a diasporei este parte a Programului ”Diaspora Engagement Hub” coordonat de Biroul pentru Relații cu Diaspora / Cancelaria de Stat a Republicii Moldova.

There are no comments yet.

Lasă un răspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked (*).