Miercuri, 19 septembrie, la Primăria Ialoveni a avut loc o întrunire a echipei administrației publice locale cu oficiali din Washington ai Departamentului de Stat SUA și USAID, d. Debbie Prindie, d.Mike Keshishian.

Scopul întrunirii a fost evaluarea performanței proiectului ”Localități transparente, competitive și sustenabile financiar”, implementat de IDIS ”Viitorul”, în parteneriat cu Institutul pentru Reforme Economice și Sociale din Slovacia (INEKO), susținut de Programul de Asistență Oficială pentru Dezvoltare al Republicii Slovace și Ambasada SUA în Republica Moldova.

Orașul Ialoveni a fost evidențiat în rapoartele de monitorizare și ocupă primele poziții în clasamentul de transparență al administrației publice locale de nivelul I. De comun cu echipa din Washington s-a analizat importanța și utilitatea unor astfel de proiecte și inițiative pentru îmbunătățirea nivelului de transparență în administrațiile publice locale din Republica Moldova.

Primăria Ialoveni promovează intens relațiile de colaborare cu partenerii de dezvoltare, care contribuie considerabil la îmbunătățirea guvernării locale.

There are no comments yet.

Lasă un răspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked (*).