OASPEȚI DE ONOARE ÎN ORAȘUL IALOVENI, MULTIPLE PERSPECTIVE DE COLABORARE, SCHIMB DE BUNE PRACTICI ȘI EXPERIENȚĂ

În contextul celebrării la 27 martie 2019 a 101 ani de la Declarația de Unire a Basarabiei cu România, în săptămâna curentă orașul Ialoveni este gazda unei delegații oficiale din orașul Buftea, județul Ilfov, România, localitate înfrățită cu orașul Ialoveni.

Membrii delegației conduse de domnul Gheorghe PISTOL, Primarul orașului Buftea, ghidați de echipa Primăriei Ialoveni și Primarul Sergiu ARMAȘU au avut interesante întâlniri cu colectivele primăriei, instituțiilor preșcolare, Licieul Teoretic ”Petre Ștefănucă”, Școala Primară ”Ion Creangă”, Biblioteca Publică Orășenească, Școala de Arte din localitate etc. Oaspeții au fost impresionați de prezentările copiilor și activitatea cadrelor didactice privind educația multilaterală a tinerii generații.

Domnul Primar Gheorghe PISTOL a asigurat că orașul Buftea este un partener de nădejde a localității Ialoveni în implementarea unor proiecte comune privind dezvoltarea socio-economică a localitățil.

Mulțumim enorm colegilor români din administrația publică locală pentru disponibilitea de colaborare și diseminarea bunelor practici!

There are no comments yet.

Lasă un răspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked (*).